Pollastre a la Thailandesa
Categoria:
Carns
Típica de: Tailàndia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 - 4 contracuixes de pollastre
- 1 porro gran
- 1 branca d'api amb les fulles
- 1 ceba
- Espècies al gust (barreja de pebres, clau, nou moscada,...)
- 250 ml de llet de coco
- 5 g de mantega
- 20 g de maizena
- 100 ml de llet
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
2 racions
Elaboració
Pelem i piquem ben petita la ceba. La reservem. Rentem el porro i l'api i ho tallem molt petit.
Ho reservem.
Traiem la pell del pollastre. El salpebrem.
En una paella gran, hi posem oli, enrossim el pollastre i el reservem.
A la mateixa paella hi sofregim la ceba ben picada. Quan porta uns 10 minuts, hi afegim el porro i l'api, tot tallat molt petit. Ho deixem coure uns 10 minuts més.
Mentre es couen les hortalisses, preparem la salsa de coco. Escalfem la mantega en una olla i hi afegim la llet de coco.
Remenem i deixem que cogui a foc baix uns 5 minuts.
Dissolem la maizena en la llet freda i ho afegim a l'olla amb el coco. Tornem a remenar fins que comenci a espessir.
A la paella on hi han les hortalisses hi afegim el pollastre. Deixem que cogui uns 15 minuts. Hi aboquem la salsa de coco i les espècies. Deixem coure tot junt a foc baix uns 20 minuts més.
Ja es pot servir el plat.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1421 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.