Pollastre a la Thailandesa

Categoria:
Típica de: Tailàndia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 - 4 contracuixes de pollastre
  • 1 porro gran
  • 1 branca d'api amb les fulles
  • 1 ceba
  • Espècies al gust (barreja de pebres, clau, nou moscada,...)
  • 250 ml de llet de coco
  • 5 g de mantega
  • 20 g de maizena
  • 100 ml de llet
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Pelem i piquem ben petita la ceba. La reservem. Rentem el porro i l'api i ho tallem molt petit.
Ho reservem.
Traiem la pell del pollastre. El salpebrem.
En una paella gran, hi posem oli, enrossim el pollastre i el reservem.
A la mateixa paella hi sofregim la ceba ben picada. Quan porta uns 10 minuts, hi afegim el porro i l'api, tot tallat molt petit. Ho deixem coure uns 10 minuts més.
Mentre es couen les hortalisses, preparem la salsa de coco. Escalfem la mantega en una olla i hi afegim la llet de coco.
Remenem i deixem que cogui a foc baix uns 5 minuts.
Dissolem la maizena en la llet freda i ho afegim a l'olla amb el coco. Tornem a remenar fins que comenci a espessir.
A la paella on hi han les hortalisses hi afegim el pollastre. Deixem que cogui uns 15 minuts. Hi aboquem la salsa de coco i les espècies. Deixem coure tot junt a foc baix uns 20 minuts més.
Ja es pot servir el plat.

1h


Recepta de cuina de Pollastre a la Thailandesa
Pollastre a la Thailandesa.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1148 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: