Guisat del Monestir Benedictí d'Einsiedeln (Suissa)

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Calenta la mantega en una olla gran.
Barreja la ceba i la carn picada, agrega a l'olla i enrosseix fins que la ceba quedi ben fregida i agafi un bonic color daurat.
A continuació condimenta amb sal i pebre.
Agrega el brou de verdures i afegeix el porro.
Tot seguit, cou uns 15 minuts i finalment barreja el formatge.
Serveix, ben calenta, abans que refredi.

Notes

Aquest deliciós guisat té l'origen al monestir d'Einsiedeln, es cuinava a l'edat mitjana i és molt apropiat pels dies de fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se