Guisat del Monestir Benedictí d'Einsiedeln (Suissa)
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades de mantega clarificada
- 1 litre de brou de verdures
- 600 grams de carn picada barrejada (tres diferents)
- 300 grams de formatge tou suau a les herbes
- 500 grams de porro tallat en rodelles
- 1 polsim de sal i pebre
- 500 grams de ceba, picada
6 racions
Elaboració
Calenta la mantega en una olla gran.
Barreja la ceba i la carn picada, agrega a l'olla i enrosseix fins que la ceba quedi ben fregida i agafi un bonic color daurat.
A continuació condimenta amb sal i pebre.
Agrega el brou de verdures i afegeix el porro.
Tot seguit, cou uns 15 minuts i finalment barreja el formatge.
Serveix, ben calenta, abans que refredi.
Notes
Aquest deliciós guisat té l'origen al monestir d'Einsiedeln, es cuinava a l'edat mitjana i és molt apropiat pels dies de fred.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
930 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c