Conill guisat amb xocolata i gambes

Ingredients

  • 1 conill
  • 1 ceba
  • 4 gambes grosses
  • 1 got de vi dolç de Jerez
  • 1 pastanaga
  • 1 got de brou
  • Farina
  • 25 gr. de xocolata
  • 4 dents d'all
  • 25 gr. d'avellanes torrades
  • 3 branquetes de julivert
  • Canyella
  • Oli d'oliva
  • 1 fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Netejar el conill, salpebrar i enfarinar. Escalfar l'oli d'oliva en una cassola ample i daurar el conill. Retirar de la cassola. Després fregir les gambes en el mateix oli. Retirar-les i reservar-les.
Pelar la ceba i la pastanaga i picar-les finament. Posar-les a la cassola, amb el mateix oli i sofregir uns 4-5 minuts. Regar amb el vi dolç, afegir la branqueta de canyella i la fulla de llorer i deixar reduir 3-4 minuts.
Afegir el conill a la cassola, regar amb el brou, tapar i deixar coure a foc suau durant 30 minuts. Uns 5 minuts abans d'acabar la cocció, afegir les gambes.
Fer una picada amb les avellanes pelades, les dents d'all, la xocolata i el julivert. Afegir la picada a la cassola i coure 5 minuts més sacsejant la cassola. Rectificar de sal i servir immediatament.

1h 30min

Per


Recepta de cuina de Conill guisat amb xocolata i gambes

Conill guisat amb xocolata i gambes
per Imma Soto

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!