Calamarsets saltats amb mongetes seques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem bé els calamarsets, si són petits, només cal treure’n la ploma interior i passar-los per sota l’aigua, escorre’ls bé.
Pelem els alls i els tallem a rodanxes.
En una paella amb un rajolí d’oli d’oliva, a foc baix perquè no es cremin, hi posem els alls.
Hi afegim els calamarsets, ho salpebrem, ho saltem uns 5 minuts i hi incorporem les mongetes amb julivert ben picat, ho remenem i ho deixem fent la xup-xup, uns 5 minuts, perquè quedi tot ben integrat. Ja es pot servir el plat.
Podem decorar el plat amb una mica de julivert.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se