Fideuà de peix i marisc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella mitjana, daurem els alls laminats amb oli d'oliva.
Hi incorporem els fideus i els daurem. Els reservem.
A la mateixa paella, saltem les gambes i escamarlans 1 minut i ho reservem.
Afegim a la paella on hi tenim els alls, la ceba ben picada. Quan comença a estar transparent, hi posem el tomàquet ratllat.
Passats uns 5 minuts hi afegim la sípia tallada a daus i ho sofregim uns 10 minuts, fins que estigui tova i rossa.
Mentrestant, posem a escalfar el fumet.
Afegim a la paella amb el sofregit i la sípia els fideus torrats i ho remenem bé.
Hi aboquem el fumet calent (deixar una mica de fumet per si n’hem d’afegir més al final).
Ho salem i deixem coure durant 2 minuts.
Incorporem les gambes i escamarlans amb les escopinyes i ho deixem coure fins que s'obrin les escopinyes.
Els fideus de la fideuà han de quedar al "dente".
Tapem la paella un parell de minuts i ja es pot servir.

40min

Notes

es pot acompanyar amb allioli.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se