Esqueixada de bacallà
Ingredients
- Uns 300 - 400 g de bacallà dessalat
- 2 Tomàquets
- 1 Pebrot verd
- 1 Ceba
- 1 Pebrot vermell
- Un rajolí de vinagre (opcional)
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre negre mòlt
Elaboració
En primer lloc, millor que el bacallà estigui dessalat.
Si no el comprem dessalat, l’hem de posar en remull durant 48 hores, canviant l'aigua cada 12 hores perquè deixi anar tota la sal.
També es pot comprar dessalat i esqueixat.
Rentem els tomàquets i pebrots. Tallem els tomàquets, pebrots i ceba, a dauets molt petits.
Ho reservem en un bol.
A continuació, esqueixem el bacallà: el desfem amb els dits en la direcció de les seves fibres, el màxim possible i també el posem al bol.
Ho barregem tot i ho amanim amb oli d'oliva verge extra, vinagre (opcional) i ho salpebrem una mica. Ho deixem reposar una mica. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: