Flam de mascarpone i melmelada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Del caramel:

En un cassó desfem el sucre amb unes gotes d'aigua, fins que estigui ben daurat, cal vigilar que no es cremi. A cada flamera o una única flamera gran, hi aboquem una mica del caramel fet, el fons té de quedar cobert. Reservem la/les flameres.

Del flam:

Posem tots els ingredients al got de la batedora, ho triturem i barregem bé. Omplim la/les flameres amb aquesta barreja i ho coem al forn, al bany maria, durant uns 50 minuts a 180º. Deixem refredar i reservem a la nevera.

Per emplatar:

Per a desemmotllar, amb una cullereta pressionem una mica tot el voltant, per sobre, aboquem al plat i sacsegem plat i flamera.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se