Flam de mascarpone i melmelada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250 g de formatge mascarpone
- 4 ous
- 400 ml de llet
- 4 c/s de sucre
- 2 c/s de melmelada del que més ens agradi
- Sucre i unes gotes d'aigua pel caramel
6 racions
Elaboració
Del caramel:
En un cassó desfem el sucre amb unes gotes d'aigua, fins que estigui ben daurat, cal vigilar que no es cremi. A cada flamera o una única flamera gran, hi aboquem una mica del caramel fet, el fons té de quedar cobert. Reservem la/les flameres.
Del flam:
Posem tots els ingredients al got de la batedora, ho triturem i barregem bé. Omplim la/les flameres amb aquesta barreja i ho coem al forn, al bany maria, durant uns 50 minuts a 180º. Deixem refredar i reservem a la nevera.
Per emplatar:
Per a desemmotllar, amb una cullereta pressionem una mica tot el voltant, per sobre, aboquem al plat i sacsegem plat i flamera.
1h

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies