Gratin de patata amb bolets

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Trosseja la ceba i les herbes per separat.
Neteja els bolets i talla a trossos petits.
Escalfa la meitat de l’oli en una paella.
Fregeix la ceba.
Afegeix els bolets i cuina breument.
Agrega les herbes aromaticas.
Amaneix amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Reparteix l’oli que queda en la safata de gratinar i reparteix els bolets pel damunt.
Talla les patates a rodanxes fines i coloca sobre dels bolets.
Agrega amaproximadament fins a la meitat de la safata amb brou.
Espolsa el formatge per sobre i gratina al mig del forn durant uns 40 minuts, o fins que les patates quedin torradetes per sobre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se