Gratin de patata amb bolets

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 safata per gratinat d’aproximadament 1,2 l
  • 1 ceba
  • 1 remet d’herbes barrejades, (julivert, cibulet i orenga)
  • 200 grams de bolets barrejats, (xampinyons, bolets porcini etc.)
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • 1 kg de patates farinoses
  • 2 dl de brou de verdures
  • 50 grams de formatge Appenzeller ratllat.

4 racions

Elaboració

Trosseja la ceba i les herbes per separat.
Neteja els bolets i talla a trossos petits.
Escalfa la meitat de l’oli en una paella.
Fregeix la ceba.
Afegeix els bolets i cuina breument.
Agrega les herbes aromaticas.
Amaneix amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Reparteix l’oli que queda en la safata de gratinar i reparteix els bolets pel damunt.
Talla les patates a rodanxes fines i coloca sobre dels bolets.
Agrega amaproximadament fins a la meitat de la safata amb brou.
Espolsa el formatge per sobre i gratina al mig del forn durant uns 40 minuts, o fins que les patates quedin torradetes per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!