Sopa d'arròs amb peix i marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla amb una mica d'oli, sofregim la ceba i els alls picats.
Quan comenci a daurar-se, hi afegim les tomàquets ratllats.
Hi incorporem, un polsim de sal, el pebre vermell, ho remenem i hi afegim el calamar, el peix trossejat i el brou.
Ho deixem coure 5 minuts, a foc mitjà tapat.
Hi tirem l'arròs i ho deixem coure uns 15 minuts.
Hi afegim les gambes pelades, les rossellones i ho cuinem, uns 5 minuts més. Ja es pot servir la sopa.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se