Sopa d'arròs amb peix i marisc
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de filets de peix blanc (rap, corball, mero…)
- ½ kg de gambes
- 300 g de calamar trossejat
- Un grapat de rossellones
- 300 g d'arròs
- 1 ceba mitjana picada
- 2 alls
- 2 tomàquets
- 1 litre de brou de peix
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
- Sal
4 racions
Elaboració
En una olla amb una mica d'oli, sofregim la ceba i els alls picats.
Quan comenci a daurar-se, hi afegim les tomàquets ratllats.
Hi incorporem, un polsim de sal, el pebre vermell, ho remenem i hi afegim el calamar, el peix trossejat i el brou.
Ho deixem coure 5 minuts, a foc mitjà tapat.
Hi tirem l'arròs i ho deixem coure uns 15 minuts.
Hi afegim les gambes pelades, les rossellones i ho cuinem, uns 5 minuts més. Ja es pot servir la sopa.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2226 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.