Galeta bretona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bat en un bol, la farina amb l'ou, la llet i la sal, fins a obtenir una massa llisa.
Agrega l'aigua i la mantega líquida, barreja bé i deixa reposar uns 60 minuts.
Cou la massa a porcions en una paella amb mantega durant uns minuts.
Prepara els ous ferrats en una paella amb mantega, fregeix uns minuts.
A continuació, posa una rodella de pernil, una rodella de formatge i un ou ferrat damunt de la galeta bretona, doblega els costats, prem cap avall i manté calent al forn.
Continua fins que s'hagin utilitzat tots els ingredients i després serveix calent.

Notes

Aquest panet bretó elaborat amb farina de blat sarraí i condimentat amb pernil, formatge i ou, és el dinar perfecte.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se