Galeta bretona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grams de farina de fajol
  • 1 cullerada de mantega per als ous fregits
  • 20 grams de mantega
  • 1 ou per a la massa
  • 4 ous
  • 4 rodelles de formatge Emmentaler
  • 130 ml de llet
  • 1 polsim de sal
  • 4 rodelles de pernil
  • 100 ml d'aigua

4 racions

Elaboració

Bat en un bol, la farina amb l'ou, la llet i la sal, fins a obtenir una massa llisa.
Agrega l'aigua i la mantega líquida, barreja bé i deixa reposar uns 60 minuts.
Cou la massa a porcions en una paella amb mantega durant uns minuts.
Prepara els ous ferrats en una paella amb mantega, fregeix uns minuts.
A continuació, posa una rodella de pernil, una rodella de formatge i un ou ferrat damunt de la galeta bretona, doblega els costats, prem cap avall i manté calent al forn.
Continua fins que s'hagin utilitzat tots els ingredients i després serveix calent.

Notes

Aquest panet bretó elaborat amb farina de blat sarraí i condimentat amb pernil, formatge i ou, és el dinar perfecte.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!