Galeta bretona
Ingredients
- 100 grams de farina de fajol
- 1 cullerada de mantega per als ous fregits
- 20 grams de mantega
- 1 ou per a la massa
- 4 ous
- 4 rodelles de formatge Emmentaler
- 130 ml de llet
- 1 polsim de sal
- 4 rodelles de pernil
- 100 ml d'aigua
4 racions
Elaboració
Bat en un bol, la farina amb l'ou, la llet i la sal, fins a obtenir una massa llisa.
Agrega l'aigua i la mantega líquida, barreja bé i deixa reposar uns 60 minuts.
Cou la massa a porcions en una paella amb mantega durant uns minuts.
Prepara els ous ferrats en una paella amb mantega, fregeix uns minuts.
A continuació, posa una rodella de pernil, una rodella de formatge i un ou ferrat damunt de la galeta bretona, doblega els costats, prem cap avall i manté calent al forn.
Continua fins que s'hagin utilitzat tots els ingredients i després serveix calent.
Notes
Aquest panet bretó elaborat amb farina de blat sarraí i condimentat amb pernil, formatge i ou, és el dinar perfecte.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1203 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c