Galeta bretona
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Crep
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de farina de fajol
- 1 cullerada de mantega per als ous fregits
- 20 grams de mantega
- 1 ou per a la massa
- 4 ous
- 4 rodelles de formatge Emmentaler
- 130 ml de llet
- 1 polsim de sal
- 4 rodelles de pernil
- 100 ml d'aigua
4 racions
Elaboració
Bat en un bol, la farina amb l'ou, la llet i la sal, fins a obtenir una massa llisa.
Agrega l'aigua i la mantega líquida, barreja bé i deixa reposar uns 60 minuts.
Cou la massa a porcions en una paella amb mantega durant uns minuts.
Prepara els ous ferrats en una paella amb mantega, fregeix uns minuts.
A continuació, posa una rodella de pernil, una rodella de formatge i un ou ferrat damunt de la galeta bretona, doblega els costats, prem cap avall i manté calent al forn.
Continua fins que s'hagin utilitzat tots els ingredients i després serveix calent.
Notes
Aquest panet bretó elaborat amb farina de blat sarraí i condimentat amb pernil, formatge i ou, és el dinar perfecte.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.