Pastís de coco amb cobertura de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Posa tots els ingredients en un bol i amb una cullera remena suaument fins que quedi tot ben integrat.
Posa-ho al forn 30/40m a 160º
Punxa amb una broqueta o escuradents que ha de sortir net a partir de 30m. cada 4m.
Deixa'l refredar.
Mentre es fa, posa en un casso el xoco a trossets i la nata al foc al mínim sense deixar de remenar. Un cop desfet i amb el foc tancat posa la mantega i remena fins que es desfaci. (La mantega li donarà lluentó).
Quan la crema de xoco, estigui tèbia, posa-la per sobre del pastís, i a la nevera mínim mig hora perquè s'endureixi.

1h

Notes

Si voleu la cobertura mes espessa posa 75ml. de nata a compte de 100ml.
Motlle de 23/24 x 4cm
Folrar de paper vegetal i untat de mantega.
Es pot convertir en 12 racions si de cada quart fas tres trossos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se