Pastís de verdures al dente

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remena bé l'aigua i l'oli en un bol.
Col·loca la farina de civada en un bol i barreja bé amb la sal.
Afegeix la barreja d'aigua-oli a la farina de civada i remena suaument fins que es formi una massa.
Espolsa unes cullerades de farina fins a obtenir una massa agradable.
Cuina les verdures al dente.
Greixa la forma per coure, amb la massa, forma una vora, punxa la massa amb una forquilla i preescalfa el forn.
Introdueix la forma al forn i cou aproximadament uns 15 minuts a 180 graus.
Cobreix la massa precuita amb les verdures.
Barreja les llavors de gira-sol amb 5 cullerades d'aigua i la farina.
O bé, utilitzeu més aigua, depenent de la quantitat que absorbeixi la farina, fins que es formi una massa llisa.
Afegeix les espècies i el julivert picat a la barreja de farina.
Aboca aquesta barreja sobre les verdures i cuina al forn a 180 graus durant uns 20 minuts.
Si vols, es pot repartir formatge pel damunt del pastís, abans de coure.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se