Pastís de verdures al dente

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cullerades de julivert fresc
  • 400 grams de verdures mixtes
  • 1 cullerada de barreja d'espècies
  • 150 grams de flocs de civada
  • 40 ml d'oli
  • 1 polsim de nou moscada
  • 1 cullerada de sal
  • 70 grams de llavors de gira-sol
  • 200 grams de farina
  • 250 ml d'aigua.

4 racions

Elaboració

Remena bé l'aigua i l'oli en un bol.
Col·loca la farina de civada en un bol i barreja bé amb la sal.
Afegeix la barreja d'aigua-oli a la farina de civada i remena suaument fins que es formi una massa.
Espolsa unes cullerades de farina fins a obtenir una massa agradable.
Cuina les verdures al dente.
Greixa la forma per coure, amb la massa, forma una vora, punxa la massa amb una forquilla i preescalfa el forn.
Introdueix la forma al forn i cou aproximadament uns 15 minuts a 180 graus.
Cobreix la massa precuita amb les verdures.
Barreja les llavors de gira-sol amb 5 cullerades d'aigua i la farina.
O bé, utilitzeu més aigua, depenent de la quantitat que absorbeixi la farina, fins que es formi una massa llisa.
Afegeix les espècies i el julivert picat a la barreja de farina.
Aboca aquesta barreja sobre les verdures i cuina al forn a 180 graus durant uns 20 minuts.
Si vols, es pot repartir formatge pel damunt del pastís, abans de coure.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!