Farfalle all'Ortolana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem oli amb una paella ampla.
Saltegem les gambes salpebrades.
Les retirem. Al mateix oli fregim els xampinyons,els alls laminats.
Afegim els esparregs tallats amb 4 trossos.
Afegim les carxofes que les haurem blaquejat durant 5 minuts.
Possem les gambes a la paella i donem uns tombs que es barregi tot.
Bullim la pasta.
Agegim a la paella.
Remenar fins que quedi tot barrejat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se