Lasanya de carabassó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta els carabassons, talla els extrems i talla el carabassó a llesques fines i allargades.
Escalfa una mica d'oli d'oliva en una paella i fregeix una mica les llesques de carabassó pels dos costats.
Condimenta amb sal i pebre, retira i escorre sobre paper de cuina.
Pela la ceba i els grans d'all i talla a daus fins.
Escalfeu l'oli d'oliva que queda en una cassola i agrega la ceba i l'all.
A continuació, afegeix la carn picada i cuina fins que prengui un bonic color daurat, remenant constantment.
Assaona amb sal, pebre, el curri, el safrà, el comí i el tomàquet.
Agrega el brou de verdures i la crema.
Cuina a foc lent durant 5 minuts a foc mitjà i, retira la cassola del foc i reserva.
Preescalfa el forn al forn a 180 graus.
Pinzella bé una safata de forn amb l'oli d'oliva.
Primer cobrim el fons amb una capa de carabassó, al damunt una capa de carn picada guisada, i continua alternativament fins que tot s'acabi.
Talla el formatge de cabra a daus petits, reparteix per sobre la lasanya i rega amb una mica d'oli d'oliva.
Poseu la safata al forn i cou la lasanya uns 30 minuts.

Notes

Una lasanya de zucchetti és una alternativa completa a la lasanya tradicional. La recepta amb salsa i carn picada és molt agradable.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se