Espinacs amb poma champinyons i pinyons
Un plat molt senzill i sa, perfecte per la cuina de diari.
Ingredients
- Dos bosses d'espinacs nets i ben frescos.
- Una poma
- un paquet de pinyons
- 200g de champinyons
- 50g de mantega
- un posin de salt
Elaboració
En un wok desfem la mantega i rossegem la poma que prèviament haurem palat i tallat a trossets d'uns 2x2 cm i els champinyons que haurem netejat i tallat a tires.
Una vegada la poma i els champinyons estiguin rossos afegim els pinyons i esperar que també quedin torrats (cal vigilar no cremar el pinyons doncs venen torrats amb poc temps). Seguidament afegim els espinacs.
Depenent de la mida del wok caldrà afegir els espinacs en dos tongades. El truc perquè els espinacs no facin aigua és que siguin molt frescos i estiguin al wok només el temps mínimament necessari perquè es redueixin.
S'emplaten i se salen al gust.
Notes
Es pot acompanyar el plat amb una cervesa negre ben fresca
Comparteix aquesta recepta: