Espinacs amb poma champinyons i pinyons

Un plat molt senzill i sa, perfecte per la cuina de diari.

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Elaboració

En un wok desfem la mantega i rossegem la poma que prèviament haurem palat i tallat a trossets d'uns 2x2 cm i els champinyons que haurem netejat i tallat a tires.
Una vegada la poma i els champinyons estiguin rossos afegim els pinyons i esperar que també quedin torrats (cal vigilar no cremar el pinyons doncs venen torrats amb poc temps). Seguidament afegim els espinacs.
Depenent de la mida del wok caldrà afegir els espinacs en dos tongades. El truc perquè els espinacs no facin aigua és que siguin molt frescos i estiguin al wok només el temps mínimament necessari perquè es redueixin.
S'emplaten i se salen al gust.

15min

Notes

Es pot acompanyar el plat amb una cervesa negre ben fresca


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se