Arròs de bacallà amb bolets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paellera

Elaboració

Tallem la ceba i el pebrot en trossets petits.
Esqueixem el bacallà a bocins.
En una paella posarem a coure els bolets, seguint les indicacions del fabricant, amb un all picat. Reservem. Posem a bullir el brou.
En una paellera, posem la ceba a sofregir, i quan estigui transparent, hi afegim els pebrots trossejats i 1 all esmicolat. Quan estigui cuit el pebrot, hi afegim el tomàquet ratllat (mig pot més o menys). Quan el tomàquet estigui cuit, afegim l'arròs, els bolets i els pèsols.
Afegim el got de o vi, i barregem bé, i deixem que es rossegi 3 o 4 minuts, afegim brou que ho cobreixi tot, salpebrem, i deixem coure uns 20 minuts. Mentre es cou, preparem una picada amb un all, el julivert i el safrà, i ho desfem amb una mica de brou. Anem afegint brou, a mesura que es vagi quedant sec l'arròs,
Al cap de 20 minuts, afegim el bacallà, i la picada, i remenem bé. Corregim de sal i pebre (en funció de si el bacallà està més o menys salat), Deixem coure entre 5 i 7 minuts més.
Parem el foc i ho tapem amb un drap, i tirem per sobre el drap un raig de vermut o vi blanc i deixem que reposi 5 minuts.
Tot seguit es pot servir.

1h

Notes

Per acompanyar aquest arròs, recomano un bon Verdejo de Rueda o un Xacolí basc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se