Pastís de fruits secs i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

9 racions

Elaboració

Posa la farina amb el llevat, la sal, la mantega, el sucre, el rovell d’ou i l’aigua en un bol, ho mescles amb una cullera fins que estigui integrat y desprès o estires be al motlle fent una mica de paret. En un altre bol barreja el cabell d'àngel, la canyella i els fruits secs amb les panses i ho escampes per sobre de la masa.
Posa-ho al forn per sota de la reixa del mig a 180º 35/40m. a dalt i a baix.
Comprova que estigui fet abans de treure'l amb un estri de punxa que ha de sortir net.
Deixa-ho refredar abans de desemmotllar.

1h

Notes

Motlle de 22x23x5cm.
Folrar de paper vegetal i untat de mantega si fas servir mantega a la masa.
Si fas servir oli unta el motlle amb oli.
També es pot fer rodó en un motlle de 23cm.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se