Pastís de fruits secs i panses
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Masa
- 180gr. farina de força o de rebosteria
- 7gr. de llevat
- 90gr. de sucre
- 90gr. mantega fosa i tèbia o 90ml. d’oli d'oliva suau o de girasol
- Un rovell d’ou
- Polsim de sal
- 45ml. d’aigua
- Farcit
- 180gr de cabell d'àngel
- Una culleradeta petita de canyella
- 90gr de fruits secs i 45 de panses.
9 racions
Elaboració
Posa la farina amb el llevat, la sal, la mantega, el sucre, el rovell d’ou i l’aigua en un bol, ho mescles amb una cullera fins que estigui integrat y desprès o estires be al motlle fent una mica de paret. En un altre bol barreja el cabell d'àngel, la canyella i els fruits secs amb les panses i ho escampes per sobre de la masa.
Posa-ho al forn per sota de la reixa del mig a 180º 35/40m. a dalt i a baix.
Comprova que estigui fet abans de treure'l amb un estri de punxa que ha de sortir net.
Deixa-ho refredar abans de desemmotllar.
1h
Notes
Motlle de 22x23x5cm.
Folrar de paper vegetal i untat de mantega si fas servir mantega a la masa.
Si fas servir oli unta el motlle amb oli.
També es pot fer rodó en un motlle de 23cm.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1373 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Josep Mª Grau Cañellas, Fernanda Bausili, Quim Lleonart, Oriol Montull Fruitós, Enriqueta Ribalta Segarra. Merci a tots...
Quim Lleonart. Merci per totes les teves valoracions.
Si, el faré. Crec que has canviat les cullerades d'aigua per les de l'oli en l'apartat del ingredients. Salutacions Rosa
Perfecte, fàcil i molt bo. Merci per la recepta. Rosa
Hola Joan: Ho faré un dia per dinar com a segon plat desprès d'un primer de verdura. Merci per la recepta.