Arròs caldós de sipions i escamarlans

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Una vegada nets els sipionets, els posarem a la cassola, amb oli, i sofregirem lleugerament.Els reservarem.
Farem el sofregit primer de la ceba, i després la tomaca, prèviament empolsada amb una mica de sucre.
Afegirem els sipions, i ho remenarem.
Afegirem l'arròs, i sofregirem pocs minuts.
Afegirem el brou, i els pèsols, i deixarem que es cogui uns vint minuts.
Quan falti poc per finalitzar la cocció, afegirem els escamarlans i el raget de vermut.

Notes

Podem servir-ho a taula amb la mateixa cassola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se