Arròs caldós de sipions i escamarlans
Ingredients
- Quaatre escamarlans grossos.
- 200 gr. de sipions.
- 4 tasses d'arròs.
- Ceba de Figueres o tendra.
- Tomaca ratllat.
- Un grapat de pèsols.
- Oli d'oliva verge i sal.
- Brou de peix.
- Un raget de vermut de Reus.
Elaboració
Una vegada nets els sipionets, els posarem a la cassola, amb oli, i sofregirem lleugerament.Els reservarem.
Farem el sofregit primer de la ceba, i després la tomaca, prèviament empolsada amb una mica de sucre.
Afegirem els sipions, i ho remenarem.
Afegirem l'arròs, i sofregirem pocs minuts.
Afegirem el brou, i els pèsols, i deixarem que es cogui uns vint minuts.
Quan falti poc per finalitzar la cocció, afegirem els escamarlans i el raget de vermut.
Notes
Podem servir-ho a taula amb la mateixa cassola.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2048 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.