Pastís de poma fàcil

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Estirarem la massa de pasta de full, quadrada o rodona, a gust.
Farem les pomes en làmines fines.
Amb la mateixa massa, farem una mica de "pared" perquè no ens caigui la crema en posar-la.
Hi posem la crema per sobre, i sobre la crema, les làmines de poma.
Ho espolsarem amb el sucre negre, i ho posarem al forn uns vint minuts, sobre del paper d'alumini o forn.

Notes

També hi podem posar "natilles" sinó disposem o volem fer crema , però queda molt millor si la fem nosaltres.
Queda booníisim, i fàcil de fer.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se