Pastís de poma fàcil
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Una massa de full (podem comprar-ho al mercat).
- Crema catalana espesseta.
- Dues pomes.
- Sucre negre.
- Paper d'alumini o forn.
4 racions
Elaboració
Estirarem la massa de pasta de full, quadrada o rodona, a gust.
Farem les pomes en làmines fines.
Amb la mateixa massa, farem una mica de "pared" perquè no ens caigui la crema en posar-la.
Hi posem la crema per sobre, i sobre la crema, les làmines de poma.
Ho espolsarem amb el sucre negre, i ho posarem al forn uns vint minuts, sobre del paper d'alumini o forn.
Notes
També hi podem posar "natilles" sinó disposem o volem fer crema , però queda molt millor si la fem nosaltres.
Queda booníisim, i fàcil de fer.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3550 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.