Pastis de poma fàcil
Ingredients
- Una massa de full (podem comprar-ho al mercat).
- Crema catalana espesseta.
- Dues pomes.
- Sucre negre.
- Paper d'alumini o forn.
4 racions
Elaboració
Estirarem la massa de pasta de full, quadrada o rodona, a gust.
Farem les pomes en làmines fines.
Amb la mateixa massa, farem una mica de "pared" perquè no ens caigui la crema en posar-la.
Hi posaem la crema per sobre, i sobre la crema, les làmines de poma.
Ho espolsarem amb el sucre negre, i ho posarem al forn uns vint minuts, sobre del paper d'alumini o forn.
Notes
També hi podem posar "natilles" sinó disposem o volem fer crema , però queda molt millor si la fem nosaltres.
Queda booníisim, i fàcil de fer.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
912 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.