Pastis de poma fàcil

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

  • Una massa de full (podem comprar-ho al mercat).
  • Crema catalana espesseta.
  • Dues pomes.
  • Sucre negre.
  • Paper d'alumini o forn.

4 racions

Elaboració

Estirarem la massa de pasta de full, quadrada o rodona, a gust.
Farem les pomes en làmines fines.
Amb la mateixa massa, farem una mica de "pared" perquè no ens caigui la crema en posar-la.
Hi posaem la crema per sobre, i sobre la crema, les làmines de poma.
Ho espolsarem amb el sucre negre, i ho posarem al forn uns vint minuts, sobre del paper d'alumini o forn.

Notes

També hi podem posar "natilles" sinó disposem o volem fer crema , però queda molt millor si la fem nosaltres.
Queda booníisim, i fàcil de fer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

912 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: