Rap a la marinera

Una recepta tradicional amb un toc personal

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Mediterrani
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les gambes crues i les reserven.
A part en un cassó posem les peles i els caps de gamba amb un raig d’oli d’oliva i les coguem durant uns minuts i afegim un got d’aigua mineral i tres o quatre fulles de llorer. Deixem uns quants minuts a foc lent perquè es vagi fent el caldo de gambes que ens servirà per afegir al sofregit. Colem el caldo i el reservem.
Tallem una ceba de Figueres a Juliana i la dorem amb un raig d’oli de gira-sol i una cullereta de sucre integral. A part piquem fi tres dents d’all i un ramet de julivert i el dorem amb oli d’oliva i l’afegirem amb la ceba. Seguidament afegirem al sofregit un cullerada de farina i anirem remanant un parell de minuts perquè quedi ben cuita. Abocaren mig got de vi blanc i quan aquest s’hagi reduït afegirem el caldo de gambes, el rap tallat a rodelles, les gambes palades i una picada de pinyons i xocolata negre. Deixarem que el peix es cogui i el caldo es redueixi fins que ens quedi un suquet de color taronja.
Salpebrem i ja es pot servir.

1h

Notes

Acompanyar amb un vi blanc o cava


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se