Mousse de xocolata amb clares d'ou

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Separa les clares del rovell, en aquest postre utilitzarem només les clares. Agafa les barilles del minipimer i munta-les amb el sucre, a temperatura ambient per què fresques de la nevera costa més de muntar, i reserva-ho.
Ara en un cassó i el foc al super mínim, posa la xocolata, la mantega i un polsim de sal. Controla que no s'enganxi remenant suaument amb una cullera.
Quan quedi com una crema posa les clares i remena amb cura fins que desaparegui la clara.
Ara posa-ho en flameres i quan es refredi ho tapes amb un trosset d'alumini i ho deixes a la nevera mínim mitja hora.

15min

Notes

Fes un esforç i espera com a mínim mitja hora que refredi la mousse de xocolata abans de menjar-ho
Amb els rovells d'ou pots fer una crema catalana.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se