Quarters de pollastre al perfum d'orenga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar la ceba i els alls. Preparar una safata pel forn, posar un rajolí d'oli i recobrir-la amb la ceba tallada a rodanxes de mig centímetre de gruix.
Sal-pebrar el pollastre i posar-lo damunt la ceba, amb la pell cap amunt, fent uns talls no gaire profunds. Picar els alls i posar-los als talls fets al pollastre.
Posar per damunt de cada quarter dues o tres tires del pebrot escalivat, espolvorar pel damunt una mica d'orenga i acabar amb un rajolí més d'oli.
Coure 1 hora al forn a 200º. La pell ha de quedar ben daurada.

1h 10min

Notes

Emplatar cada quarter amb la ceba pel damunt. Acompanyar amb cava brut nature.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se