Canelons de carbassó

Carbassó tallat amb mandolina i farcit amb el que vulguis, salsa de tomata i gratinat amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

2 carbassons tallats fins amb una mandolina. Cada 3 talls serviran per acollir la pasta del canaló.
2 ous durs
1 llauna de tonyina
1 tronquet de surimi
Salsa de tomàquet
Fer una pasta per omplir el caneló amb aquests ingredients.
Omplir les làmines de carbassó amb la pasta realitzada.
En una plata de forn coberta de salsa de tomata col·locar els canelons, cobrir amb formatge ratllat i posar al forn mínim 25 minuts.

40min

Notes

Plat amb pocs hidrats de carboni. Molt saborós i adaptable a vegans, celíacs... canviant el contingut del caneló


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se