Favetes i popets, ofegats amb allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un morter amb la seva mà
Una cassola metàl·lica fonda amb tapa
Una escorredora
Una bossa per verdures
Un bol de vidre gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, posem en el foc una cassola amb aigua, i tot seguit, agafem una bossa de fil, i hi posem: el llorer, l'api, la ceba pelada, la lliguem i la posem a la cassola amb l'aigua.
Seguidament, hi posem un pessic de sal, i les faves a foc mitjà, i deixem que coguin fins que estiguin cuites, i amb l'aranya de filferro les traiem i les reservem en un bol de vidre.
A la mateixa cassola i amb el mateix brou, posem a coure els pops, fins que veiem que ja són cuits, i tot seguit, traiem la bossa de les verdures, deixem un dit del brou, i la resta la desestimem.
A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta, i quan ja tinguem fet la quantitat de mig morter, el posem dintre de la cassola juntament amb els pops i les faves.
Per acabar la recepta, tapem la cassola, apaguem el foc, i amb l'ajuda de les nanses hi donem unes sacsejades, fins que tot el contingut és ben barrejat, i ja ho tenim a punt per servir-ho a taula cadascú, en el seu plat.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se