Mandonguilles amb sípia

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

- Neteja i talla la sípia a trossets petits i la poses a coure uns 15 min. amb un raig d'oli d'0liva.
- Pica la ceba + 2 Alls i ho incorpores a la sípia amb un polsim de sal. Ho deixes coure fins que la ceba es va rossejant.
- Tira-li el raig de vi, la nou moscada, el pebre i el tomàquet ratllat.
- Mentre cou, enfarines les mandonguilles i les fregeixes en una paella amb oli d'oliva. Les vas traient i posant amb paper de cuina per desgreixar.
- Seguidament les incorpores a la cassola de la sípia i les cobreixes amb el caldo i un got de cafè de vi ranci. Ho deixes coure tapat una bona estona i ves remenant fins que vegis que la sípia es va estovant, llavors es l'hora d'incorporar la picada.
Veuràs que amb la picada s'espessa el suquet i al final ratlles una presa de xocolata negre i la deixes desfer uns 10 min. més.

3h

Notes

Aquesta recepta es mes gustosa si la deixes reposar unes hores o bé un dia per l'altre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se