Paella de marisc congelat ràpid
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250gr d'arròs
- 650 d'aigua o fumet calent
- Pebrot vermell
- Un all
- Un tomàquet madur
- Sípia o calamars (congelat)
- Musclos congelats: 3 o 4 per persona
- Cloïsses congelades: 3 o 4 per persona
- Gambes i escamarlans (congelat): 2 + 1 per persona
- Grapadet de pèsols (optatiu)
- Safrà
- Cullerada mitjana de especies de preparat per paella
- Sal
- Sucre
Elaboració
Treu del congelador la sípia o calamars, els musclos i cloïsses una estona abans. Tritura el pebrot vermell, l'all i el tomàquet posant un pel de sucre per neutralitzar l'acidesa del tomàquet i reserva-ho. Posa una paella amb oli al foc amb les gambes i escamarlans (sense descongelar) amb una mica de sal un minut per banda i ho treus. Ara posa els trossos de sípia o calamar fent una remenada, i tot seguit posa el triturat, els pèsols, les espècies, el safrà i la sal. Remena i posa l'arròs, integra-ho be i posa l'aigua o fumet a foc fort durant 8 minuts i després ho afluixes a mig baix. Quan faltin 5m per tancar posa els musclos, les cloïsses, les gambes i escamarlans.
Notes
Un cop posis l'aigua o fumet remena i no remenis mes (queda mes sencer) El temps de cocció es entre 15 i 20m.
Si trobes que l'arròs s'enganxa posa una mica mes d'aigua o fumet.
Comparteix aquesta recepta: