Paella de marisc congelat ràpid

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Treu del congelador la sípia o calamars, els musclos i cloïsses una estona abans. Tritura el pebrot vermell, l'all i el tomàquet posant un pel de sucre per neutralitzar l'acidesa del tomàquet i reserva-ho. Posa una paella amb oli al foc amb les gambes i escamarlans (sense descongelar) amb una mica de sal un minut per banda i ho treus. Ara posa els trossos de sípia o calamar fent una remenada, i tot seguit posa el triturat, els pèsols, les espècies, el safrà i la sal. Remena i posa l'arròs, integra-ho be i posa l'aigua o fumet a foc fort durant 8 minuts i després ho afluixes a mig baix. Quan faltin 5m per tancar posa els musclos, les cloïsses, les gambes i escamarlans.

45min

Notes

Un cop posis l'aigua o fumet remena i no remenis mes (queda mes sencer) El temps de cocció es entre 15 i 20m.
Si trobes que l'arròs s'enganxa posa una mica mes d'aigua o fumet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se