Arròs amb botifarra negra i pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Primer, sofregiu les costelles de porc i les salsitxes tallades, llom o
el tall de porc que tingueu més a mà, salpebreu-les i reserveu-les. A la mateixa paella, salteu els cors de les carxofes i reserveu-los, també.
A continuació, prepareu un sofregit amb la ceba i, quan s’hagi enrossit, afegiu-hi els tomàquets; sofregiu-ho tot a foc lent, perquè quedi caramel•litzat i guanyi més sabor. Seguidament, incorporeu-hi les carxofes i afegiu-hi un gotet de vi ranci o conyac, tot deixant que s’evapori l’alcohol, a foc fort i sense deixar de remenar.
Tot seguit, afegiu-hi l’arròs i sofregiu un parell de minuts i després aneu afegint el brou de pollastre, deixeu que cogui durant 15 minuts i, a meitat de la cocció, incorporeu-hi els pèsols i la botifarra negra tallada a rodanxes i la carn que ja teníeu reservat.
Tasteu i afegiu sal, pebre, nou moscada, julivert.
5 minuts més, proveu altre cop i finalment, retireu la paella del foc i deixeu reposar l’arròs durant un parell de minuts abans de servir-lo.
Si us ve més de gust o a la nevera hi teniu pollastre en lloc de porc, també us quedarà bé.

45min

Notes

Aprofitant els dies en què estem, ho he acompanyat amb uns boniatos fregits en tires palla i amb un pessic de sal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se