Estofat de cigrons amb carn magra de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preparació:

Talleu la carn en daus de 0, 5cm de costat.
Talleu la ceba en brunoise.
Trinxeu els dos grans d'all.

Elaboració:

En una cassola o wok escalfeu l'oli a foc mitjà, un cop calent poseu a
coure la carn i un cop cuita reserveu-la.
Poseu a coure la ceba i els alls, quan la ceba estigui prou feta hi afegireu el tomàquet i remeneu-ho uns 5 minuts.
Torneu a posar la carn a la cassola assegurant-vos de barrejar-la amb el sofregit, salpebreu al vostre gust.
Als 5 minuts afegiu els cigrons, remeneu i assegureu-vos que es barregin bé els gustos, afegiu el pebre de La Vera i el curry. Cal remenar-ho ràpidament per evitar que es cremi el pebre.
Apagueu el foc tapeu la cassola i deixeu que reposi uns 10 minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se