Macarrons a l'estil de l'avia Núria

Aquest és un. plat que han anat transmetent de mares a filles les dones de la meva familia.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. Feu que a la carnisseria us trinxin la carn en dues passades, la segona amb les dues carns ja trinxades barrejades.
2. Salpebreu la carn.
3. Trinxeu la ceba en brunoise (quadradets) ben petita.
4. En una paella amb oli fregiu la carn, aneu remenant la carn per tal que quedi engrunada però sense que es torri. Reserveu.
5. En una olla bulliu els macarrons fins que quedin “al dente”.
6. Reserveu els macarrons cuits i escorreguts.
7. En la mateixa paella en que heu fregit la carn, fregiu la ceba i quan estigui transparent afegiu el tomàquet i sofregiu el conjunt. Corregiu de sal.
8. Afegiu la carn que heu reservat i deixeu 5 minuts que els gustos s’amalgamin a foc baix.
9. Preescalfeu el forn a 180º.
10. En una safata d’anar al forn poseu-hi els macarrons i el sofregit de carn i barregeu-los.
11. Cobriu el conjunt amb el formatge Emmental i a sobre poseu-hi trossets de mantega distribuïts de manera regular.
12. Amb el forn calent enforneu uns 5 minuts.
13. Passeu a gratinar els macarrons, quan estiguin gratinats al vostre gust, retireu-los del forn, ja podeu emplatar.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se