Espinacs al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Fregim a foc lent els espinacs i un cop freds comencem a muntar les cassoletes.
Cada cassoleta: cobrim tot el fons de la cassoleta amb espinacs, posem al mig el tall de rulo de cabra, i escampem per damunt els espinacs, els daus de pernil salat, l'all picat (poquet), els pinyons i la crema de llet.
El forn a 180 graus dalt i baix uns 15 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se