Espinacs al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Estació:
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg d'espinacs
- 1 grapat de pinyons
- Daus de pernil salat
- 4 talls de rulo de cabra
- All picat
- Crema de llet o nata per cuinar
- Oli
- Sal
4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Fregim a foc lent els espinacs i un cop freds comencem a muntar les cassoletes.
Cada cassoleta: cobrim tot el fons de la cassoleta amb espinacs, posem al mig el tall de rulo de cabra, i escampem per damunt els espinacs, els daus de pernil salat, l'all picat (poquet), els pinyons i la crema de llet.
El forn a 180 graus dalt i baix uns 15 minuts.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
64 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


