Sardines al forn

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una escorredora,una plata per forn i un morter .

Elaboració

Netegem de tripa les sardines , les rentem i les posem a escórrer. Les salpebrem i exprimim a sobre les sardines. El suc de llimona. Després les em-papem amb oli cru i les passem per pa ratllat barrejat amb all i julivert picats. Les posem en una plata de forn, amb el fondo untat amb oli. Les remullem amb mes oli per sobre, les cobrim amb fulles de llorer i les posem al forn calent. Quant veiem el pa ratllat torrat, les sardines estaran.

30min

Notes

Per descomptat que la sardina ha de ser el mes fresca possible , i a mes a mes, si es grossa millor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se