Cuixa de pollastre al cava

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → viladecans
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola cullera de fusta

Elaboració

1 ª Escalfa la mantega amb una mica d'oli en una cassola i ofegar la ceba picada i les cuixes de pollastre durant 10 minuts a foc suau.
2 º Afegeix la farina dissolta en una mica d'aigua i donar-li unes voltes, aboca el cava i salpebreu.
Tapa la cassola i deixa bullir uns 25 minuts més.
Mentre trosseja les mongetes i pela les pastanagues i talla a daus.
3 ª Afegeix les verdures i deixa bullir uns 10 minuts més, si fos necessari afegeix una mica de brou.
4 ª Serveix el pollastre acompanyat de les verdures i la salsa.
Escuchar
Leer fonéticamente
Diccionario - Ver diccionario detallado

50min

Notes

SUGGERIMENT: pot substituir el cava per cervesa o sidra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se