Cuixa de pollastre al cava

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → viladecans
Dieta: macrobiòtica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 cuixetes de pollastre, una ceba, dues cullerades de mantega, una o dues cullerades de farina, una pastanaga, 100g de mongetes verdes, 450 ml de cava, oli, sal i pebre.
  • Escuchar
  • Leer fonéticamente
  • Diccionario - Ver diccionario detallado

4 racions

Utensilis

Cassola cullera de fusta

Elaboració

1 ª Escalfa la mantega amb una mica d'oli en una cassola i ofegar la ceba picada i les cuixes de pollastre durant 10 minuts a foc suau.
2 º Afegeix la farina dissolta en una mica d'aigua i donar-li unes voltes, aboca el cava i salpebreu.
Tapa la cassola i deixa bullir uns 25 minuts més.
Mentre trosseja les mongetes i pela les pastanagues i talla a daus.
3 ª Afegeix les verdures i deixa bullir uns 10 minuts més, si fos necessari afegeix una mica de brou.
4 ª Serveix el pollastre acompanyat de les verdures i la salsa.
Escuchar
Leer fonéticamente
Diccionario - Ver diccionario detallado

50min

Notes

SUGGERIMENT: pot substituir el cava per cervesa o sidra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1614 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Monica Núñez Lastres diu:
Las tevas mandonguilles i estan molt bonas i així les feia la meva avia.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: