Floreta d'Extremadura

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Extremadura
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 6 ous, ½ litre d'aigua bullida amb anissos o ratlladura de llimona.
  • 1 / 4 de farina. (Opcional 1 / 4 de llet)
  • Sucre, mel.

8 racions

Utensilis

Paella fonda, motlle de ferro

Elaboració

Es poeta tot fins aconseguir una barreja lleugera.
Posar abundant oli de gira-sol en una paella fonda i ficar el motlle fins que aquest ben calent.
Treure el motlle i ficar-lo a la barreja fins a 2mm per sota de la vora perquè es enlairament bé tornar a ficar a la paella fins que es enlairament.
Quan estiguin daurades treure-les de la paella, escórrer i posar-los sucre o mel.
Elaboració de la mel:
Coure meitat de mel i meitat d'aigua.

1h

Notes

Estan boníssimes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Òmnia Associació Cultural Gitana de Viladecans diu:
Oh! Què bones i què maques Isidra!!!
Rosa Viladecans diu:
enorabuena isidra son graciosisimas y estan buenisimas
Ares Bonamusa diu:
Isidra, les vaig tastar fetes per una amuga i n'eren boníssimes i cruixents, ara per a setmana Santa n´he comprat i guai !!!!!!!.

Les provaré de fer amb la teva recepta, doncs tinc l'estri, en vaig fer pèro la pasta de fregir no và quedar be, era massa gruixuda.

Salutacións

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: