Arròs caldós de llamàntol

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar els llamàntols a billir en una olla amb 2 l. d'aigua aigua, sal i una fulla de llorer durant 15 minuts
Treure'ls de l'aigua, separar les potes i trocejar-los en quatre
Trinxar la ceba, el pebrot vert, 1/2 pebrot vermell, la tomaca, els alls
Sofregir la ceba i els dos pebrots fins que estiguin ben cuits, afegir els alls i la tomaca i coure tot a foc lent. Incorporar l'arròs i remenar bé, perque s'impregni del sofregit.Anar posant els trossos de llamàntol tot remenant i finalment 1,5 l. de l'aigua de la cocció. Deixar bullir a foc mig una 10 minuts i després a foc lent fins que l'arròs quedi cuit i caldós.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se