Arròs caldós de llamàntol

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llamàntols
  • 1 ceba
  • 1 tomaca
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot vert
  • 2 alls
  • Sal - oli
  • 3 tasses d'arròs.
  • 1 fulla de llorer

4 racions

Elaboració

Posar els llamàntols a billir en una olla amb 2 l. d'aigua aigua, sal i una fulla de llorer durant 15 minuts
Treure'ls de l'aigua, separar les potes i trocejar-los en quatre
Trinxar la ceba, el pebrot vert, 1/2 pebrot vermell, la tomaca, els alls
Sofregir la ceba i els dos pebrots fins que estiguin ben cuits, afegir els alls i la tomaca i coure tot a foc lent. Incorporar l'arròs i remenar bé, perque s'impregni del sofregit.Anar posant els trossos de llamàntol tot remenant i finalment 1,5 l. de l'aigua de la cocció. Deixar bullir a foc mig una 10 minuts i després a foc lent fins que l'arròs quedi cuit i caldós.

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1185 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: