Sepia amb all i pebre

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegeu la sèpia i un cop la tingueu neta la talleu a trossos grossos i la poseu en una cassola amb una mica d’oli, a foc lent i tapat amb un recipient que hi poguem posar 2 dits d’aigua, això anomenem ofegar la sèpia, més o menys 1 hora i mitja i obtindrem una sèpia tova, apart prepareu la picada.
En una paella petita, fregiu la meitat dels alls. Fiqueu la resta dels alls, la nyora, que haureu escaldat prèviament, les llesquetes de pa i el vi blanc dins un pot i, amb l'ajut de la batedora, feu la picada.
Tot seguit, agafeu la picada i afegiu-hi el fumet de peix. Amb l'ajut d'una batedora, desfeu bé la picada e incorporeu a la cassola conjuntament amb la sèpia, quan arrenqui el bull, tireu-hi les patates, que prèviament haureu pelat i tallat a trossos ( trencades )
Quan les patates estiguin gairebé cuites, afegiu-hi les mongetes seques, deixeu-la coure 3 minuts i ja ho teniu a punt per emplatar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se