Sepia amb all i pebre

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,2 kg de sèpia bruta (aproximadament)
  • 6 grans d'all
  • Pebre al gust del cuiner
  • 1 nyora escaldada
  • 2 llesquetes de pa
  • 2 dl de vi blanc
  • 3 dl d'oli d'oliva
  • ¼ kg de mongetes seques
  • 1 kg de patates
  • ¾ l de fumet de peix

4 racions

Elaboració

Netegeu la sèpia i un cop la tingueu neta la talleu a trossos grossos i la poseu en una cassola amb una mica d’oli, a foc lent i tapat amb un recipient que hi poguem posar 2 dits d’aigua, això anomenem ofegar la sèpia, més o menys 1 hora i mitja i obtindrem una sèpia tova, apart prepareu la picada.
En una paella petita, fregiu la meitat dels alls. Fiqueu la resta dels alls, la nyora, que haureu escaldat prèviament, les llesquetes de pa i el vi blanc dins un pot i, amb l'ajut de la batedora, feu la picada.
Tot seguit, agafeu la picada i afegiu-hi el fumet de peix. Amb l'ajut d'una batedora, desfeu bé la picada e incorporeu a la cassola conjuntament amb la sèpia, quan arrenqui el bull, tireu-hi les patates, que prèviament haureu pelat i tallat a trossos ( trencades )
Quan les patates estiguin gairebé cuites, afegiu-hi les mongetes seques, deixeu-la coure 3 minuts i ja ho teniu a punt per emplatar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1640 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: