Fideus amb bacallà i bolets de Snt. Jordi
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Ingredients
- 250 gr. de fideus foradats
- 200 gr. de bacallà dessalat, que sigui prim
- 1 pot de bolets de Snt. Jordi
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 1 tomaca
- 2 alls
- 1/4 l. d'oli
- Sal - 1 fulla de llorer
Elaboració
Coure els fideus amb aigua abundant, sal i la fulla de llorer, fins que estiguin al dente. Colar-los i reservar.
Tallar el bacallà en porcions d'uns 4 per 4 cm. Enfarinar-los i fregir-los. Deixar-los sobre paper de cuina per que absorbeixi l'oli.
Picar finament la ceba, el pebrot, la tomaca i els alls.
Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot, a mitja cocció, afegir els alls i la tomaca.
Quan el sofregit estigui al punt, incorporar els fideus. Remenar bé un minut. Incorporar els bolets, remenar un minut més. Finalment incorporar el bacallà, fer una última remenada suaument per que el bacallà no es desfaci massa. Servir calent.
Comparteix aquesta recepta: