Fideus amb bacallà i bolets de Snt. Jordi

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure els fideus amb aigua abundant, sal i la fulla de llorer, fins que estiguin al dente. Colar-los i reservar.
Tallar el bacallà en porcions d'uns 4 per 4 cm. Enfarinar-los i fregir-los. Deixar-los sobre paper de cuina per que absorbeixi l'oli.
Picar finament la ceba, el pebrot, la tomaca i els alls.
Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot, a mitja cocció, afegir els alls i la tomaca.
Quan el sofregit estigui al punt, incorporar els fideus. Remenar bé un minut. Incorporar els bolets, remenar un minut més. Finalment incorporar el bacallà, fer una última remenada suaument per que el bacallà no es desfaci massa. Servir calent.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se