Rap amb gambes

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarinar i fregir el rap. Reservar.
A part, fregir les gambes, que no quedin massa cuites. Reservar.
Els fruits secs i les galetes, triturar-ho a la picadora i reservar la picada.
Trinxar la ceba, el porro i els alls i fer-ne un sofregit a foc lent fins que quedi ben cuit.
Posar-lo en un pot una mica fondo junt amb la picada i triturar-ho tot amb el minipimer.
En una cassola, posar un raig d'oli, tirar-hi la salsa i a sobre posar els talls de rap i les gambes. Deixar que faci xup-xup uns minuts i el peix quedi impregnat de la salsa. Si espesseix massa, afegir una mica d'aigua o brou de peix.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se